Det åskar

Idag var jag och fikade på stan med Nattis och Natta. Myspys. Gjorde även en rundvandring inne på bergvreten för att hitta Nattis mamma. Hittade dock bara en annan mamma istället, nämligen svärmor Maggan. Senare var jag barnvakt åt älskade Sveisen.

Nu sitter jag på Widegatan. Skulle promenera med Nattis men vädret verkade vilja något annat. Våra mobiler synkar inte varandra så bra, eller på klarspråk är min lånade telefon av John kass och folk får inte tag i mig. Blä på den.

John är förövrigt på nollning just nu, eller rookieveckor som de kallar det på MDH. Jag ser tillbaka på vår nollning och saknar den tiden. Det var otroligt roligt.

Ska gå och gulla lite med min lilla Zlatti nu. Han kom tillbaka efter 25 dagar.

Vi höres vidare.



2011-08-29 @ 19:52:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Le

Idag har jag jobbat. På Malin. De ringde från Brogårdens akut och utredningshem häromdan och frågade om jag kunde jobba där nu i helgen. De hade ont om personal och hade fått mitt nummer från Nyckelgården. Jag hade ju dock sagt och lovat att jag skulle jobba på Malin hela helgen. Fan att jag är plikttrogen. Hoppas de ringer någon gång igen.

På onsdag ska jag till mitt första upprop på Stockholms universitet någonsin. Det ska bli spännande. Det slog mig precis att det blir mitt tredje universitet jag går på. Uppsala, Umeå och Stockholms universitet har haft besök av mina fotsteg. På onsdag är det iallafall först introduktion på en kurs som heter något i stil med "äldre i välfärdssamhället". På torsdag ska jag på intro på de andra två, "skolsocialt arbete och elevhälsa" och "barn och unga, sociala problem och perspektiv". Jag ska läsa 150 % första delen av hösten, det är tre stycken 7 ½ poängs kurser. Det får gå. Jag ska ligga i som sjutton. Det blir inte mycket vila för min del fram till den tredje november. Men det är mycket självständigt arbete så jag kan lägga upp det lite som jag själv vill. I värsta fall får jag ta omtenta och plugga till den under andra delen av hösten när jag bara läser 50 %. Sen är jag socionom. Coolt.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt denna fantastiska lille skruttetuss. Puss på er.





2011-08-28 @ 17:43:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Riga


2011-08-26 @ 00:26:46 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Längesen

Men vem vet, nu kanske jag sätter igång att skriva lite igen.

Jag kom in i Stockholm. Känns skönt. och tryggt på nått vis.
:)


2011-08-25 @ 23:13:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()